Райна – пълно копие на Бояна Терзийска (Снимки)

Райна – пълно копие на Бояна Терзийска (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Райна е одрала кожата на майка си, взела е и нейния характер

Райна за пръв път показва семейството си

Райна се оказа пълно копие на майка си. Певицата за пръв път показа семейството си в публичното пространство. Изпълнителката качи снимки от Новата година, която е изкарала с майка си и баща си в заведение в родния Сандански, където е била на участие.

Райна с майка си

Райна с майка си

Това е първата обществена проява на бившата на Коцето заедно с родителите си. От пръв поглед си личи, че Райна е одрала кожата на майка си – Бояна Терзийска. Звездата е наследила пронизващите си сини очи от жената, която я е родила, а също и усмивката си. Според близки до семейството, именно на Бояна изпълнителката дължи и лютия си нрав.

„По характер изцяло се е метнала на майка си“, разказват приятели на възрастната двойка. От татко си Кирил Райна пък е взела характерните си скули, видяха от hotarena.net. Любопитното е, че майката Бояна успя да предизвика повече интерес у гостите на заведението, отколкото прословутата си щерка.

Звездната майка обра овациите с безупречната си визия и младежки външен вид. Които по нищо не издаваха, че госпожа Терзийска е на цели 59 години. „Леле, въобще не можеш да й дадеш годините!“, „Райне, личи си на кого си се метнала! Майка ти е прекрасна“, са само част от отзивите на възхитените онлайн потребители. Впечатлени от външния вид на младоликата Бояна.

Освен младежка визия, мама Терзийска очевидно притежава и безупречен усет за стил и елегантност. Майката на Райна се беше стъкнала в Новогодишната нощ с изчистен сиво-черен пуловер и панталон в същата гама. Без да привлича внимание към себе си с излишни труфила и аксесоари.

Райна Райна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар