Райна избухна: Живях с чучело, заряза ме заради дебела лъжкиня!

Гласувайте за статията

Райна шокира феновете си с жестоки думи срещу бившия си, който по думите й бил чучело и глупак

Райна

Райна: Живях с чучело

Райна втрещи феновете си с откровения във Фейсбук. Пилето на поп фолка буквално избухна в социалната мрежа с обиди и ругатни срещу неизвестен мъж. Певицата нарежда и кълне по изгубеното време с „чучелото“, с което последно е живяла.

„Пропилях най-хубавите си години да живея с едно чучело – кръгъл глупак, който ме заряза заради дебела и грозна лъжкиня“, хули Райна. По думите й бившият й мъж, чието име така и не споменава, й е изневерявал през цялото време с друга жена. „Дано е щастлив, задето ме напусна заради нея, а сега тя спи с когото й падне“, продължава да бълва злъчни думи певицата.

Пилето накрая заключва, че тя отдавна го е преживяла и продължава напред, радвайки се на живота, писа HotNews.bg. Kliuki.net направи проверка в официалните Фейсбук профили и страници на Райна, но така и не откри тези думи. Възможно е да са писани през фалшив профил на певицата и тя да няма нищо общо с тези изказвания.

Все пак, не бива да забравяме, че Пилето с македонски нрав не за пръв път се изказва негативно за бившите си. Неотдавна тя бе насолила Коцето в интервю, като разкри, че бил „наркоман, алкохолик и женкар“. Тя „излюпи“ доста пикантни подробности около връзката им, без да се съобразява, че днес Константин вече е семеен и има дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Райна избухна: Живях с чучело, заряза ме заради дебела лъжкиня!”

 1. Daniela Georgieva

  авг. 20. 2013

  начи сте били 2 чучелата.

  Reply to this comment
 2. Даря Манева

  авг. 20. 2013

  😀 😀 😀

  Reply to this comment

Добавете коментар