Радост за фенките! Лестер разкара Надежда! (СНИМКА)

Гласувайте за статията

Чаровният македонец от известно време е забелязван с нова тръпка

Според близки на Деница, става въпрос само за обикновен флирт

Според близки на Деница, става въпрос само за обикновен флирт

Лестер, който спечели сърцата на зрителите (и зрителките) с участието си в Big Brother All Stars вече не е с тризначката Надежда. В последния месец красавецът Лестер все по-често е засичан в компанията на моделката Деница Планкова да обикалят заедно нощните заведения на София. Очевидци твърдят, че двамата изглеждали доста близки и определено се чувствали добре заедно.

Близки до Деница обаче твърдят, че не може да става и дума за нещо сериозно между нея и македонеца. Според приятелки на моделката, тя винаги е търсила по-улегнали мъже, които да стоят далеч от светските изяви и да й осигуряват стабилност. Затова и не вярват отношенията й с Лестер да надхвърлят рамките на обикновен флирт за една нощ.

Припомняме ви, че преди Деница Лестер имаше връзка с Надежда – едната от тризначките, с която често флиртуваха в къщата на Биг Брадър. След края на шоуто самата Надежда призна, че отношенията им са се развили и извън къщата, а Лестер дори заведе нея и сестрите й на разходка в Македония. Изглежда обаче в случая не е ставало въпрос за някакви дълбоки чувства, тъй като очевидно Лестер се е насочил към следващата българка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар