Радина се събра с Блатечки

Гласувайте за статията

Актьорът отново си партнира с Радина Кърджилова

Радина Кърджилова е голямата любов на Асен Блатечки. Но само на кино. Актьорският дует отново се събира на снимачната площадка след успешното партньорство в „Стъклен дом“. Половинката на Деян Донков играе голямата любов на Блатечки в новия сериал „Фамилията“.

Радина Кърджилова отново се събра с Асен Блатечки

Радина Кърджилова отново се събра с Асен Блатечки

Освен двамата актьори в новата лента ще видим още звезди като Стефан Данаилов, Яна Маринова и Деси Бакърджиева. Двете актриси отново са в конфликт, но този път хубавата Яна играе дъщеря на актьора, а Деси негова снаха. Интересен факт, е, че в ролята на син на Ламбо ще се въплъти младият актьор Даниел Владимиров. Съвсем случайно обърнати имената му съвпадат с тези на истинския син на Ламбо – Владимир Данаилов, пише „24 часа“.

Лентата разказва за живота в семейството на виден мафиот. Главата на фамилията Данаилов с желязна ръка управлява както бизнеса си, така и семейството. Сред основните акценти в сериала е враждата. Героините на Деси Бакърджиева и Яна Маринова открито се ненавиждат, както и персонажите на Цветана Манева и Ваня Цветкова.

Във филма Блатечки влиза в ролята на журналист–биограф на Данаилов. Преди години той е загубил голямата си любов в лицето на Радина Кърджилова, но отново успява да я открие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар