Радина се разплака на сватбата на Емануела!

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков успяха да се сдрачат точно на най-романтичното събитие в „Къртицата”

 

Радина и Деян Донков си спретнаха първи скандал в Базата!

Двама влюбени си разменят пръстени и се кълнат, че ще си бъдат верни до гроб… Наистина този ритуал е способен да разплаче всеки, който е по-чувствителен, но някои се разстройват, защото знаят, че скоро мечтата им няма да се сбъдне. Те обикновено са дами, а известните също не са застраховани от своите драми.

Радина ридае безутешно на сватбата на Емануела в "Къртицата"

Радина ридае безутешно на сватбата на Емануела в „Къртицата“

Радина Кърджилова преживя своя тежък момент, а сърцето й щеше да се пръсне на хиляди частици. Причината е, че тя, както и всички останали заселници, станаха свидетели на романтичното събитие с главни герои Емануела и Никола. В най-вълнуващия миг обаче Радина пророни горчиви сълзи и притесни участниците в „Къртицата”. Всички започнаха да хвърлят недоумяващи погледи.

Тайната на Радина все пак беше разбулена, защото двамата с Деян се скараха жестоко. Кърджилова се разстрои заради чалгарщината и отношението на обитателите на Базата. Деян Донков се видя в чудо и не знаеше как да я успокои, а Радина продължаваше да хлипа безутешно. Всичко това беше запечатано от камерите, които денонощно следят присъстващите в шоуто.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар