Радина Кърджилова има връзка с Калин

Гласувайте за статията

Актрисата от “Стъклен дом”, който се излъчва по Би Ти Ви, разкри, че има връзка с …Калин, но тук не става въпрос за Калин Врачански. Слуховете приписваха какви ли не авантюри на талантливата актриса. Ту имаше връзка с бизнесмен, тук с колега, оказва се, че всичко е в сферата на фантазиите, защото Радина ходи с момче на нейната възраст. Симпатичната брюнетка все още не е свикнала с медийното внимание и се дразни, че всички се ровят в личните й дела.

Както знаем, славата означава показност. Младата актриса се бунтува срещу намесата на медиите и зорко криеше връзката си. Двамата с Калин смятали, че популярността й ще съсипе отношенията им. Явно, Радина иска да спре слуховете, които се тиражират в медиите, откакто стартира “Стъклен дом”. Талантливата звезда не желае да коментира личния си живот, тя намира, че това засяга само нея и половинката й.

Откакто започна успешната продукция на Би Ти Ви, всички по-изявени лица от сериала, бяха въвличани в какви ли не любовни триъгълници. Приписвани им бяха тайни връзки с колеги, несподелени влюбвания и интимни отношения. Най-уязвими се оказаха актрисите, които са соло, или тези, криещи връзката си. Калин Врачански отнесе най-много коментари, той беше спряган за любовник на много от по-апетитните актриси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар