Радина и Донков се събраха на финала на „Четвърта власт“ (Снимки)

Радина и Донков се събраха на финала на „Четвърта власт“ (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Актрисата и гаджето й опровергаха слуховете, че са разделени

Звездата от „Четвърта власт“ Деян Донков опроверга слуховете, че е зарязал гаджето си Радина Кърджилова. Двойката се появи заедно на партито за финалния епизод на сериала.

Влюбените пристигнаха на купона сияещи от щастие. Радина обаче предпочете да стои далеч от камерите и след задължителните снимки се оттегли настрани оставяйки гаджето си да се къпе в слава.

Появата им заедно опроверга мълвата, че са разделени. В светски среди напоследък упорито се шушукаше, че заради колежката си Мила Парушева Донков е зарязал приятелката си. Двамата се постараха да отхвърлят клюката и демонстрираха прекрасни отношения.

Деян и Радина - все така влюбени и щастливи

Деян и Радина – все така влюбени и щастливи

Донков цяла вечер бе обсаден от колежките си

Донков цяла вечер бе обсаден от колежките си

Актрисата Мила Парушева пък се скри от фотографите, за разлика от колежката си Деси Моралес. Актрисата с удоволствие позира пред камерите и почти цяла вечер не се откъсна от Деян Донков.deqn 6

 

marta

vlado

yulian

deqn 2

На премиерата на финалния епизод пристигнаха, освен участниците в сериала и още куп звезди. Мартина Вачкова, Георги Лозанов и още куп звезди уважиха прожекцията. Специално за събитието бяха поканени още 19 зрители, които изгледаха с ВИП — гостите финала на сериала. Те заявиха, че се надяват нов сезон на крими поредицата да има и пожелаха на екипа още по-големи успехи в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар