Прокобата над бТВ чупи крайници и развежда семейства!

Гласувайте за статията

Тежката прокоба засяга най-вече журналистите от новинарските емисии, които не успяват да запазят семействата си

Ани и Бранко бяха сочени за едно от най-стабилните семейства в медията

Ани и Бранко бяха сочени за едно от най-стабилните семейства в медията

След като преди дни Ани Салич счупи крака си вследствие на нелеп инцидент, в кулоарите на телевизията отново се зашушука за проклятие, тегнещо над медията. Освен на поредица от странни контузии, работещите в бТВ са свидетели и на лавина от раздели сред водещи лица на медията.

Първите, които повлякоха крак, бяха сочените за една от най-стабилните двойки на екрана и в живота Венелин Петков и Гена Трайкова. Тяхната дългогодишна връзка се разпадна малко след като двамата поеха задачата да бъдат лица на централната емисия новини. Двамата все още работят заедно и твърдят, че крахът на личните им отношения не се е отразил на професионалните им такива.

Тяхната колежка, Виктория Петрова също стана жертва на проклятието, мълвят из медията. След като имаше краткотраен брак с оператор от медията, когото изгони заради изневери, журналистката с най-красивите очи завъртя главата на колегата си от спортните новини Петър Бакърджиев. И тази връзка обаче се разпадна, според запознати по вина на водещата, която сменила Бакърджиев с нов любовник. Слухове свързват новинарката с мъжа на нейната колежка – Ани Салич – Бранко.

В медията отдавна се говори, че Ани и Бранко от месеци живеят разделени, но пазят краха на брака си в тайна най-вече заради двете си деца – син и дъщеря. Според близки до двойката разпадът на семейството му с водещата и отношенията му с нейната колежка са истинската причина Бранко да напусне медията.

Екранният партньор на Салич – Юксел Кадриев, също разтрогна брака си с оперната певица Бонка Георгиева малко след като стана водещ на централната емисия новини. Разводът им предизвика вълна от медийни скандали след като певицата всякак се опита да очерни името на вече бившия си мъж.

Тази поредица от нещастни случаи и разтрогнати връзки все повече засилва подозренията за тегнещо над медията проклятие. Служителите на телевизията дори вече се чудят кои ще са следващите жертви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Прокобата над бТВ чупи крайници и развежда семейства!”

 1. Ралица Русева

  февр. 20. 2013

  Здравейте!
  Аз съм Ралица Русева,20 години и бих искала да пиша статии за сайтът Ви.
  Ще се радвам да ми пишете,дори и да е отрицателен отговорът Ви.
  Благодаря!

  Reply to this comment
 2. Васил

  февр. 21. 2013

  Ей, смешни сте. бтв развеждала хора ама друг път. Разводите са нещо нормално, а в тази телевизия работят много хора. Следователно е нормално да се случват и такива неща, за съжаление.

  Reply to this comment

Добавете коментар