Проклятие застига Венета Райкова

Проклятие застига Венета Райкова
5 (100%) 1 vote
Тв водещата пак се прави на интересна във Фейсбук

Втръсналата на всички тв водеща Венета Райкова тези дни намери нов повод да досади на Фейсбук приятелите си. Дивата от Попово, която сме видели в какви ли не ситуации от ежедневието й с изключение на мига, в който топли тоалетната чиния, се похвали в социалната мрежа, че вече е украсила коледната си елха. Тв водещата дори публикува снимки на украсеното дръвче.
Поредната фукня на досадната персона й спечели доста критики от феновете й, които впоследствие със сигурност са били премахнати от приятелската й листа, тъй като Мадам „Горещо” не допуска там хейтъри.

Венета Райкова

Венета вече украси елхата

Хората взеха да се чудят защо още в средата на ноември Венета Райкова е решила, че е време за празнична украса. Нетърпящата критика водеща нападна почитателите си, като обясни, че може и да няма утре и трябва да се действа импулсивно. Някои обаче я предупредиха, че съгласно традицията коледното дърво се украсява на Бъдни вечер. В противен случай лоша поличба можела да връхлети дома и семейството. Знайно е, че Венета е фаталистка и ходи при всякакви гадателки и врачки. Нищо чудно след това предупреждение Райкова да прибере коледните играчки обратно в кутията.

Венета публикува снимка с украсеното дръвче

Венета публикува снимка с украсеното дръвче


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар