Проклятие следва звездите от Моята карма

Проклятие следва звездите от Моята карма
3.25 (65%) 20 votes

Звездите от Моята карма преследвани от куп злополучия

Звездите от Моята карма се оказаха преследвани от проклятие. Сякаш лоша карма е надвиснала над всеки от участниците в хитовата драма. Лентата мина под знака на огромен успех, но не такава е съдбата на участниците в сериала. Всъщност се оказа, че в живота често ги съпътстват куп злополучия след участието в Моята карма.

Актрисата Рашми Десаи, която играе порасналата Тапася в сериала бе наречена от зрителите „Най-подлото момиче“. Ролята й на жестоката злодейка й лепна такова клеймо, че няма роля, която да е изиграла след това и да е подобрила имиджа й.

Звездите от Моята Карма следвани от проклятие?

Звездите от Моята Карма следвани от проклятие?

Рашми разказва, че често отнасяла обиди и подхвърляния по време на снимките, когато излизала на пазар, или на разходка. На няколко пъти й се наложило да се справя с особено разгорещени фенове на сериала. В живота актрисата е изключително скромна и кротка, но това не пречи на почитателите на Моята карма да правят асоциации между нея и героинята й.

Освен неприятния прякор обаче, Рашми преживява и любовен провал. Тя се омъжва за екранния си любим Нандиш Сидху, но за съжаление приказката им претърпява провал и те се разделят.

Самият Махиндра от Моята карма определено е преследван от тежка карма. Любовта му към Рашми и провалът на брака му с нея не са единствените му злополучия. Младежът искал да стане военен пилот и дори учи във военен колеж. Вместо това обаче накрая му се налага да стане модел.

Някои от индийците смятат, че сериалът е донесъл нещастие и за децата актьори в него. Актрисата Ишита Панчал, която играе малката Тапася е замесена в грандиозен конфликт, след като нейната майка и тази на Авинаш Мукхерджи си разменят местата в тв риалити, а майката на Джагдиш от „Малката булка“, заявява, че момиченцето е глезено и пренебрегвано едновременно, с което жестоко я излага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Проклятие следва звездите от Моята карма”

  1. звн

    Reply to this comment
  2. здр

    Reply to this comment

Добавете коментар