Продуцентите на „Сървайвър“ тикат свои хора в новия сезон?! (Вижте кои са)

Продуцентите на „Сървайвър“ тикат свои хора в новия сезон?! (Вижте кои са)
5 (100%) 1 vote

Фенове се притесняват, че предаването ще бъде уредено, голяма част от участниците са свързани с екипа му

Стартът на петия сезон на „Сървайвър“ е сред най-очакваните този сезон. Екстремното риалити е сред любимите предавания на зрителите, които нямат търпение да видят с какви изпитания ще трябва да се борят избраните участници.

Ясни са част от участниците в новия сезон на "Сървайвър"

Ясни са част от участниците в новия сезон на „Сървайвър“

Още преди снимките да са започнали обаче, жесток скандал е на път да помрачи рейтинга на иначе касовото шоу. Източници от бТВ разкриват, че част от избраните да участват, са тясно свързани с екипа, който стои зад новия му сезон. Един от участниците е сред охранителите на продуцентската къща, която прави шоуто за България, научиха от hotarena.net. Другият е ММА боецът Светлозар Савов, по-известен като гаджето на певицата Десислава. Която пък е част от редовните гост-звезди на „Комиците“. Които също се продуцират от компанията „Дрийм Тийм“, която продуцира и „Сървайвър“.

Това не се хареса особено на онлайн потребителите, които от сега се притесняват, че новият сезон на шоуто ще бъде нагласен. Вече са ясни и участниците от предните издания на „Сървайвър“, които ще се включат и в новия му сезон. Това са футболистът Светослав Бърканичков, двете Силвии, Агонцев и Георги Дренски. Имаше слухове, че най-големият победител в историята на предаването – Николай Мартинов, също ще бъде част от новия сезон. Той обаче е поискал прекалено голям хонорар, който продуцентите отказали да му платят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар