Продуцентите на „Бързи и яростни“ се сбогуваха с паметно видео с Пол Уокър

Продуцентите на „Бързи и яростни“ се сбогуваха с паметно видео с Пол Уокър
5 (100%) 1 vote

Екипът на поредицата се сбогува с паметно видео със звездата

Екипът на „Бързи и яростни“ пусна трогателно видео в памет на актьора Пол Уокър. Двеминутното клипче, а запечатало най-паметните сцени със звездата от хитовата поредица.

Видеото запечатва моменти от участието му в поредицата от 2001 година до днес. А песента към него е хитовото парче „Coming Home“, изпълнена от Скайлър Грей. Финалният кадър включва снимка на Пол край спортен автомобил на фона на синьото небе. Приятелите му и до разказват, че колите са били голямата любов на актьора.

Екипът на "Бързи и яростни" изпрати с паметно видео Пол Уокър

Екипът на „Бързи и яростни“ изпрати с паметно видео Пол Уокър

От компанията заявиха, че това е техният начин да се сбогуват с Пол. Целият екип на поредицата остана потресен от новината за смъртта на актьора. Колегите му през годините Мишел Родригес, Дуейн Джонсън—Скалата, Лудакрис, Джордана Брустър и редица други звезди изразиха съболезнованията на семейството в социалните мрежи. Най-тежко загубата приеха близките приятели на Пол Вин Дизел и Тайръс Гибсън. Които не можаха да сдържат сълзите си по време на поклонението на лобното място на актьора, пише „Дейли Мейл“.paul 03

paul 04

Paul 02

Както стана ясно, въпреки трагичната смърт на Пол, последния филм от поредицата „Бързи и яростни“ ще бъде излъчен. Продуцентите решиха, че това е начин още веднъж да почетат таланта му и вероятно лентата ще появи на екран на 30 ноември догодина, а не както се планираше през юли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Продуцентите на „Бързи и яростни“ се сбогуваха с паметно видео с Пол Уокър”

  1. Христо Сариев

    Дек. 05. 2013

    Просто уникално !!!

    Reply to this comment

Добавете коментар