Продуцентите на „Бързи и яростни 7“ обявиха: Филмът продължава!

Продуцентите на „Бързи и яростни 7“ обявиха: Филмът продължава!
5 (100%) 1 vote

Последният филм от поредицата ще бъде завършен въпреки трагичната смърт на Пол Уокър

Смъртта на Пол Уокър хвърли в дълбока покруса феновете на киното. Звездата от „Бързи и яростни“ загина трагично в ужасяваща автомобилна катастрофа в събота следобед. Освен огромна тъга, нелепата му гибел предизвика и множество въпроси у феновете какво ще се случи с любимата им поредица. Както знаете, снимките за седмата част на филма все още не са приключили.

"Бързи и яростни 7" ще бъде заснет до край въпреки смъртта на Пол Уокър

„Бързи и яростни 7“ ще бъде заснет до край въпреки смъртта на Пол Уокър

Смъртта на Пол, който е сред главните актьори, ще наложи известна промяна в снимачния процес. Продуцентът на филма Джеймс Вон и представители на компанията Юнивърсъл са се срещнали на извънредно събрание в неделя сутринта, за да решат какво да предприемат от тук нататък. За радост на феновете, заснетото досега няма да отиде в коша и екипът няма да започне заснемането на филм по чисто нов сценарий, каквато информация се появи в някои медии.

Източник от Юнивърсъл е разкрил пред онлайн изданието Hollywood Reporter, че заснетите до момента сцени, в това число и тези с участието на Пол, остават. Разбира се, смъртта на звездата няма как да не засегне сценария, който ще трябва да претърпи промени, за да може да се извади участието на актьора от оставащите за заснемане кадри.

Заради това и премиерата на филма ще бъде отложена, но той все пак ще бъде довършен. Най-малкото от уважение към паметта на Пол Уокър. Още повече, че официалният трейлър на „Бързи и яростни 7“ вече излезе. Така че за спиране на филма и дума не може да става, коментират от Юнивърсъл. Тази седмица екипът на „Бързи и яростни 7“ е в извънредна почивка заради трагедията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Продуцентите на „Бързи и яростни 7“ обявиха: Филмът продължава!”

  1. Denis

    Дек. 02. 2013

    По-добре е да го довършат в негова чест,но без него продължението няма да е същото !!! Нека почива в мир !!!

    Reply to this comment

Добавете коментар