Продадоха се! Вижте за каква сума Рачков и Зуека си обръснаха главите

Гласувайте за статията

Оказа се, че всичко е рекламен трик, с който да се вдигне рейтинга на предаването „Като две капки вода“

Водещите със сигурност са доволни от прибраната сума

Водещите със сигурност са доволни от прибраната сума

Преди няколко дена двамата водещи шашардисаха аудиторията с ритуалното обръсване на косите си, при това в ефир. Двойката любимци на зрителите обявиха, че всичко е в името на професионализма, но истината май ще се окаже по-различна, научи HotArena.

Според хора от екипа на шоуто нито Зуека, нито Рачков са имали намерения да се разделят с окосмението по главата си. Особено Рачков, който е известен в светските среди със суетността си, когато става въпрос за прическата му. Продуцентът на шоуто обаче – Маги Халваджиян имал съвсем други виждания по въпроса. Рейтингът на новото предаване на Халваджиян е отчайващо нисък и продуцентът трябвало бързо да измисли някакъв хитър трик, с който да привлече аудитория. Иначе имало опасност от Нова ТВ да спрат излъчването на шоуто преждевременно.

Затова Халваджиян решил да стимулира допълнително едни от най-известните си лица. Хора от екипа доверяват, че Зуека и Рачков са взели по 3 бона допълнително към хонорарите си, за да се решат да се разделят с косите си.

Въпреки отчаяния ход обаче рейтингът на шоуто продължава да е изключително нисък. А зрителите коментират, че каквото и да направят в шоуто, то ще си остане като едно от най-големите разочарования в родния ефир. „Как може да се изложи толкова, винаги съм харесвала предаванията му“ пишат интернет потребители за Халваджиян. И добавят, че е най-добре да се концентрира само върху двете си успешни продукции – „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар