Приятелката на Финдо е бременна, той потвърди

Приятелката на Финдо е бременна, той потвърди
4.5 (90%) 2 votes

Напусналия Биг Брадър участник за пореден път показа, че Райна няма никакъв шанс с него

Станислав Илиев-Финдо се превърна в един от малкото участници във всички сезони на Биг Брадър, които не успяха да се забъркат в нито един скандал. Фитнес инструкторът не влезе в нито един скандал или разправия. Нещо повече, Финдо отблъсна и авансите на поп фолк фурията Райна, която нескрито показа мераците си към него.

Финдо и приятелката му очакват дете

Финдо и приятелката му очакват дете

За ужас на имащата се за уникална красавица чалгаджийка, хубавецът не само, че не й обърна грам внимание, ами и умишлено странеше от нея. За капак, в един от разговорите им Финдо се изпусна, че приятелката му Теди очаква дете от него и той се притеснява как се справя тя без него. Истински мъж на място!

Това обаче никак не се хареса на поп фолк звездата. Райна не стига, че не му повярва, ами на няколко пъти се опита да го изкара, че лъже. Колкото и да не й се искаше обаче, Финдо беше категоричен, че действително ще става баща, но просто не иска да се разбира все още.  Изглежда думите му действително подействаха като шок за пилето на поп фолка. Която не можа да сдържи емоциите си и след напускането му на Къщата плака доста безутешно.

А радостната новина съвсем естествено беше дискутирана и в „На кафе“, където по традиция Финдо беше гост след като напусна шоуто. Гала побърза да го попита дали думите му са истина, а Финдо видимо се смути и се опита да избегне въпроса. „Имам ли кафе?“, изтърси симпатягата вместо отговор. На което Гала се засмя и посегна да му налее, а Станислав, очевидно притеснен, сам се издаде, обяснявайки „Това беше, за да избегна да ти отговоря“.

Явно той и приятелката му наистина са на път да станат родители, радват се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар