Приятели на Стефан Сечков: Не се влюбвай в Алисия!

Гласувайте за статията

Приятели на продуцента с послания във Фейсбук

Приятелите на Стефан Сечков изглежда сериозно се притесняват за продуцента. Откакто си призна, че има връзка с фолк певицата Алисия те не спират да го закачат на тази тема във Фейсбук.

Сечков хлътна по Алисия

Сечков хлътна по Алисия

Преди ден известния продуцент намери нов начин да изрази чувствата си към Алисия. Сечков сподели клип на PLAYMEN ft. Demy–Fallin („Хлътвам“), с който намекна, че чувствата му към фолк дивата са сериозни. „Ама ти недей още…!“, уж на шега му подмятат приятели в мрежата. Както изглежда някои от близките на продуцента не са сигурни, че певицата ще отговори на чувствата на Стефан.

Както стана ясно преди няколко седмици братът на Вили Сечкова–Стефан от известно време има тайна връзка с фолк певицата Алисия. Дни след като в медиите се появи информация за отношенията им, той си призна публично, че е с фолк дивата.

Във фолк средите обаче шушукат, че Алисия далеч не е прежалила Ники Михайлов. И е със Сечков само, за да дразни футболиста. В същото време упорито се говори, че спортистът и певицата са били заедно на почивка в Дубай и то след като обявиха раздялата си. Нищо чудно, че от обкръжението на Стефан Сечков го съветват да не хлътва по певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар