Принцесите на Коцето умилиха мрежата (Ново фото)

Гласувайте за статията

Певецът отново просълзи феновете си

Фолк певецът Константин отново  просълзи феновете си.  Изпълнителят се обясни по много мил начин  на жените в живота си. Изпълнителят сподели актуална снимка на малката Мариана и съпругата си Надя. Щастливото семейство се щракна за спомен в клуба на фолк певеца. А изпълнителят побърза да сподели с феновете си колко е горд и щастлив със семейството си.

Надя и Коцето умилиха мрежата

Надя, Мариана и Коцето умилиха мрежата

Фотосът веднага предизвика фурор в мрежата, а почитателите на певеца изпаднаха в умиление щом го видяха. Малката Мариана обра овациите, а феновете не пропуснаха да отбележат колко много е пораснала.

„Прекрасни сте! Желая Ви много щастие!“, „Много сте готини.“, „Най-милата снимка“, просълзиха се потребители в мрежата. Почитателите на Коцето дори заявиха, че той е пример за здраво и стабилно семейство. Не липсваха и коментари, че певецът просто си прави реклама. И с милите семейни фотоси отвлича вниманието от скандалите около последните му авантюри.

Въпреки злъчните коментари, почти всички почитатели на певеца изпаднаха в умиление при вида на дъщеря му Мариана. Момиченцето открай време е любимка на фенките на баща си. Много от тях възторжено отбелязват, че малката все повече заприличва на него „Одрала ти е кожата“, „Толкова е пораснала“, „Истинска госпожица“, възхищават се почитатели на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар