Принц Хари и Кресида разделени заради стара любов

Гласувайте за статията

Принц Хари и Кресида се разделиха заради стара любов

Принц Хари и Кресида Бонас сложиха край на двегодишната си връзка. Само седмици преди да обявят официално годежа си, двамата се разделиха. Новината за края на връзката им обиколи за минути света. А главния въпрос, който всички си задават, е: защо принц Хари и Кресида скъсаха?

Някои слухове гласят, че Кейт се е постарала да осветли Кресида за кралския протокол и е уплашила до смърт половинката на Хари. Бонас решила, че не си струва да жертва толкова много от свободата си дори за човек като принца. Според друга мълва кралица Елизабет е наложила вето върху връзката им. Старата дама никак не харесвала факта, че буйната и непокорна Кресида може да се омъжи за внука й.

Принц Хари и Кресида Бонас се разделиха официално

Принц Хари и Кресида Бонас се разделиха официално

Последният слух обаче гласи, че принц Хари и Кресида са се разделили заради Челси Дейви.

Старата му любов към Челси Дейви май не е угаснала

Старата му любов към Челси Дейви май не е угаснала

Южноафриканката е голямата любов на принца и повече от шест години двамата бяха заедно. Бурната им връзка обаче приключи, след като Челси отказа да се омъжи за Хари. От двореца също бяха против отношенията им заради политическите пристрастия на бащата на Челси.

Снимките сами говорят

Принц Хари с Челси /вляво/ и с Кресида /вдясно/-снимките сами говорят

Към днешна дата се говори упорито, че принц Хари и Челси Дейви са подновили връзката си. Именно това е накарало Кресида да се раздели с четвъртия в листата по наследяване на трона и то броени седмици преди официално да обявят годежа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар