Преслава влияе пагубно на Ивелина – слабее ударно

Преслава влияе пагубно на Ивелина – слабее ударно
5 (100%) 1 vote

Преслава влияе пагубно на Ивелина Колева, притесняват се фенове на народната певица

Преслава отслабна драстично отдавна, но сега повлия пагубно и на сестра си Ивелина, ревнаха фенове на народната певица, научи Kliuki.net.

Преслава

Преслава влияе пагубно на сестра си Ивелина, отслабна много

Те са абсолютно против Преслава да дава акъл на Ивелина Колева, защото ще я превърне в същия скелет, какъвто е тя. „Преслава не чува, като й казват, че е грозно така да изглежда, но явно и Ивето й се е вързала на съветите, не бива да го прави, трябва някой да я спре на момента!”, реагираха в мрежата.

Привържениците на Ивелина Колева считат за абсурдна визията на по-популярната й близка. Преслава си го причини заради диети и депресия, а сега всеки втори я начира анорексичка.

Преслава

Преслава не бива да дава съвети на Ивелина Колева, притеснени са фенове

Тя отказва да потвърди, че има проблем. Даже вири нос, че така не само си е добре, но и се чувства отлично. Обаче никого не може да излъже. Особено почитателите си, които я следят редовно.

Измъченото лице на Преслава, съсипаните й зъби, окепазеният глас и краката, които едва се държат на сцена, говорят съвсем друго.

Това не е човек, който цъфти и излъчва живот, а напротив. Преслава май никога няма да се усети какво е загубила, защото преди тя беше едно очарователно момиче, което будеше възхищение в околните с талант и визия.

Сега това вече съвсем не е така, въпреки че тя продължава да е на върха.

Вижте сами в какво превърна сестра си Преслава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар