Преслава в Режим Неприлична изглежда с няколко кила отгоре! Виж защо

Преслава в Режим Неприлична се е направила по-пълна с фотошоп, режисьорите се видели в чудо да монтират клипа

Преслава в Режим Неприлична
Вдясно – Преслава в Режим Неприлична, вляво – без фотошоп

Преслава в Режим Неприлична изглежда с няколко килограма отгоре, видя Kliuki.net. Певицата се похвали в социалната мрежа с няколко снимки от новото видео към парчето. На тях изпълнителката вече не изглежда съсухрена и залиняла в лице, а със съвсем нормални килограми.

На всичките й необработени снимки от участията обаче Преслава изглежда коренно различно. Лицето й скулесто, бледо, с две думи – кожа и кости!

„Видяхме се в чудо! Режисьорите на клипа какви ли технологии не използваха, за да я направят да изглежда с нормално телосложение. Гримьорите също я гримираха по специален начин, за да прикрият скулестото лице“, разказват анонимно хора от екипа на Преслава в Режим Неприлична.

Фотошопът ясно личи и от колажната снимка по-горе. Снимката вдясно е от видеото към Режим Неприлична, а вляво е необработено фото от последното участие на фолк дивата. Разликата е очевадна – на едната снимка певицата е с доста по-широко, закръглено лице, а на другата – със слабо, съсухрено и скулесто.

Виждат се и корекциите в носа, както и в устните, правени с фотошоп, което е стандартна процедура във всички музикални клипове. Прецедент е обаче монтажисти да се мъчат да направят певицата да изглежда по-дебела.

Във видеото по-долу може да чуете парчето на Преслава Режим Неприлична.

1 коментар
  1. eli казва

    песента пежим неприлична е тотален хит, даже мегахит ..тази песен вече 3 месеца е номер едно във вибокс класацията рамания топ10.. дали ще е слаба или по-пълничка преслава си е нейна работа- важното е че прави хитови песни и че е най-обичната и желана певица , певицата с 400 100 лайка във фейсбук

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.