Преслава стресна фенове с размазан грим

Гласувайте за статията

Бледа, със синини под очите, размазан грим, какво ли е сполетяло Преслава

Феновете й не могат да я познаят

Феновете й не могат да я познаят

Преслава доста учуди феновете си като публикува своя снимка с размазан грим и видимо недоспала. Свикнали са да я виждат винаги добре гримирана и поддържана и са доста стресирани на какво ли се дължи това. Загрижени за нея те й предлагат да се спре малко с купоните и да се наспи. Май прекалено динамичното й ежедневие вече започва да оставя следи по лицето й.

Момичетата, които са запознати с грима споделят, че е много вероятно спиралата и молива да са размазани, защото Преслава е плакала. На снимката певицата е много умислена и тъжна, дори не се усмихва, което е нетипично за нея. Явно проблеми с ревността на гаджето й продължават и Преси не може да скрие мъката си.

Възможно е фолк дивата просто да е забравила да свали грима си и да си е полегнала с него, което й гарантира ранни бръчици. В последно време тя никак не обръща внимание на външния си вид. Отслабна драстично, чак болезнено, носи прекалено високи обувки и краката й се изкривяват грозно, а сега и този грим, който и придава призрачен вид. Да не би Преслава да е болна се притесняват феновете й и се надяват любимката им скоро пак да е онова свежо и весело момиче, което обичат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар