Преслава сложи силикон след отслабването (Снимки)

Гласувайте за статията

Преслава сложи силикон, след като от огромни дини балконите й се превърнаха в малки смокинки

Преслава сложи силикон

Преслава сложи силикон

Преслава сложи силикон след драстичното си отслабване, видя с очите си Kliuki.net. Придобивката на фолк дивата е съвсем нова, на няколко дни, и певицата се похвали с нея на едно от участията си, като облече изрязана рокля. Тоалетът ярко подчертаваше новия силикон на Преслава и избоде очите на феновете.

Припомняме, че допреди 2 години изпълнителката на „Как ти стои“ водеше класацията сред бг звездите по най-едър естествен бюст. Толкова голям, че Преслава бе принудена да се подложи на операция за намаляване, понеже вимето й тежеше.

Преслава сложи силикон

Новите придобивки на Преслава

За огромна скръб на феновете обаче, след като започна с убийствените диети, певицата загуби голяма част от богатството си. Докато накрая в деколтето й от големи дини не останаха само две малки смокинки.

Почитателите на Преслава дълго време я обвиняваха и се жалваха за огромния й бюст. Голяма част от тях дори я замениха с „подгласничката“ й Джена, чиито балкони сега са 5 пъти по-големи от тези на Преси.

Явно Преслава е решила да поправи грешката си, но не като спре с диетите, а като си сложи силиконови импланти. И то доста големи, видя Kliuki.net.

Дано обаче фурията не си изпати отново с проблеми в кръста заради огромното бреме, което носи на крехките си плещи. Все пак на Преслава и тежаха още когато бе над 70 кг, а какво остава сега – когато е едва 40?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар