Преслава слабее заради здравословни проблеми

Преслава слабее заради здравословни проблеми
4.5 (90%) 2 votes

Преслава слабее заради проблеми със здравето, тежи едва 44 килограма

Преслава разкри тайната за драстичното си отслабване. Певицата олекна с повече от 16 килограма за близо година, а причината, както тя сподели, са здравословни проблеми. Изпълнителката търпи жестоки критики от приятели и фенове, че е заприличала на анорексичка, но е категорична, че сега се чувства добре и има повече енергия отпреди

Самата певица разкри в „Открит микрофон“, че си има много сериозни основания да се подложи на нов хранителен режим. Преслава слабее заради здравословни проблеми, които си е навлякла по времето, когато е била пълна. Изпълнителката призна, че докато е тежала над 60 килограма се е подлагала на жестоки диети и е имала проблеми със здравето. Наднорменото тегло също й създавало главоболия. „Когато бях пълна се подлагах на жестоки диети и имах проблеми със здравето. Сега когато съм слаба съм здрава и се чувствам отлично“, разкри защо така драстично слабее Преслава.

Преслава слабее заради здравословни проблеми

Преслава слабее заради здравословни проблеми

Когато обаче променила хранителния си режим и започнала да се освобождава от излишните килограми постепенно, здравето й укрепнало, отърсила от всички проблеми и днес се чувства по-добре от всякога.

Певицата тежи едва 44 килограма, но се чувства здрава

Певицата тежи едва 44 килограма, но се чувства здрава

Днес Преслава тежи едва 44 килограма, но споделя, че се опитва да поддържа тегло от 46-48 килограма при ръст от 164. Някои от феновете й са на мнение, че е прекалено малко за нея, но тя е категорична, че се чувства по-добре от всякога.

За да не повлияе на здравето й, Преслава слабее с по пет килограма на три-четири месеца, като се опитва постепенно да намали теглото си, разказва тя самата. И е категоричва, че след като е свалила повече от 16 килограма, би било лудост да се мъчи да продължи да отслабва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар