Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз – виж какво изживява!

Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз – виж какво изживява!
5 (100%) 1 vote

Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз от страна на Бирмата

Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз, научи Kliuki.net!

Фолк певицата е толкова зле, че вече тревожи не само близките си, но и колежките. Трудните й отношения с Бирмата въобще не са тайна за никого, писа изданието HotArena.net.

Преслава слабее опасно - подложена е на тормоз от Бирмата

Преслава слабее опасно – подложена е на тормоз от Бирмата

Оказва се, че Преслава изживява не само психическо насилие, но и физическо, споделят пред „Уикенд” запознати с връзката на звездата. Наскоро в елитно столично заведение Преслава се появила в компанията на Бирмата и техни приятели.

В разгара на вечерта красавицата била унижена пред всички със звучен шамар, който Бирмата й забил от нищото. Скандалната случка останала в тайна за медиите, но познати на Преслава се разприказвали и тя лъснала наяве.

Не за първи път Жоро Бирмата посяга на Преслава, твърдят отлично информирани. „Щом го правят пред хората, представете си какво става у тях, когато са сами в къщата му!”, категорични са те.

Всъщност именно Бирмата има вина за това положение с визията й – Преслава слабее и вехне с месеци наред. Още в началото той я обиждал, че е дебела, затова тя била твърдо решена да влезе във форма. Имало дни наред, в които Преслава не хапвала абсолютно нищо, за да му угоди и да изглежда добре.

Някои собственици на клубове също са вдигнали ръце от нея, защото се притеснявали, че Преслава е толкова немощна, че може да припадне на сцената. Преслава обаче е толкова хлътнала по Бирмата, че не давала никой дума да й каже как трябва да се откаже от него…

Намесил се дори шефът й Митко Пайнера, но изпълнителката отказала да слуша съветите му. Със сигурност тя претърпява голяма лична криза и нищо чудно няма в това, че Преслава слабее

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз – виж какво изживява!”

  1. Emille Boev

    февр. 20. 2014

    НЕ МОЖАХТЕ ДА ЗАПОМНИТЕ! ПРЕСЛАВА СЛАБЕЕ ЗАРАДИ МАРА ИГНАТОВА!!! КОГАТО ВИДЯ СНИМКАТА НА ПРЕСЛАВА СЪС СИНЯТА РОКЛКЯ, СЕДНАЛА НА КУРА НА ПЕТКО, МАРА С ПРЕЗРЕНИЕ КАЗА:" ХМ! ДЕБЕЛАНА "!!! И СЕ ЗАПОЧНА С ПРЕСЛАВИНОТО ОТСЛАБВАНЕ…..

    Reply to this comment

Добавете коментар