Преслава си търси мъж

Гласувайте за статията

Преслава се чувства самотна и не го крие от медиите. Тя открито споделя, че желае да се влюби. Според слуховете фолк дивата има интимни отношения с кого ли не. Оказва се, че истината е в друга посока.

Замесвана непрекъснато в интриги и любовни триъгълници, тя се чувства уморена и нещастна. Изпълнителката на “Как ти стои” няма мъж до себе си, но жадува за истинска любов. Колко може да е истинска в тези среди, само тя си знае.

Преслава винаги демонстрира силен характер, но и не се срамува да признае женската си слабост. За разлика от много други нейни колежки, тя постига всичко сама. Спрягана като една от най-желаните жени, всъщност Преслава е самотна от доста време.

Наскоро забъркаха името й в скандал с Галена и мъжа й. Говореше се, че между Преслава и половинката на Галена има по-специални отношения.

Пак нейното име се свързва с Емилия и Коко Динев. Според слуховете, едрогърдата певица има връзка с Коко, който е известен с слабостта си към поп фолк дивите. Преслава е спрягана като любовница и на други богати господа. Пред медиите, тя отрича категорично тези слухове и твърди, че няма връзка от много дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар