Преслава саботирала Галена

Гласувайте за статията

Както вече ви разказахме, при връчването на статуетката за “Най-добра певица на годината” на “Планета”, Галена беше яко освиркана от публиката, която скандираше името на любимката си Преслава.

Изпълнителката на “Водка с утеха” се жалваше колко й е мъчно за колежката й и как съжалява, че се качила при нея на сцената. Според клюките в мрежата обаче, всичко е било нагласено и с така наречените си “поддръжници”, Преслава после е била засечена в нощно заведение. Говори се още, че имало очевидци, които станали случайни свидетели на купонясването на едрогърдата поп фолк дива и освирквачите на Галена.

Зпреслава и галенаасега това са само клюки и съмненията на потребителите на мрежата не са нито потвърдени, нито опровергани. Двуличието и фалшивите приятелства не са нещо ново за музикалната гилдия и никой няма да се изненада, ако тези слухове се окажат истина.

Галена беше много разстроена от реакцията на публиката, а Преслава й отне звездния миг като се качи при нея на сцената. Дали тези слухове са само плод на злите езици или са самата истина, надяваме се скоро да разберем и да ви информираме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар