Преслава разкри хонорара си

Фолк певица №1 разкри какви пари получава

Фолк певицата Преслава проговори за хонорара си. След множество спекулации, че прибира по 10 — 20 000 лева на вечер и е едва ли не втората Лили Иванова Преслава разкри, колко точно пари взима.

Преслава прибира 7 бона за 1 час
Преслава прибира 7 бона за 1 час

Изпълнителката разкри, че официалната й тарифа е 7 000 лева за час, но често прави отстъпки от цената. За редовните си клубове, в които пее, певицата намаля с 10 процента и обикновено си тръгва с 6 300 в такива вечери. И въпреки че има ангажименти почти всяка вечер, голяма част от заработените суми отиват при продуцентите на Преслава. А самата изпълнителка прибира в джоба си доста малка част от хонорара, пише bliasak.bg.

С разкритията си Преслава сложи край на мълвата, че е едва ли не мултимилионерка. Легенди се носеха за хонорарите на певицата, като най-смелите предположения твърдяха, че си тръгвала и с 40 000 от частни партита.

Фолк звездата обаче опроверга слуховете, че е толкова алчна и призна, че далеч не взима астрономическите суми, които й приписват. При това голяма част от възнаграждението отива при продуцентите й, а също така и за спонсориране на новите й музикални проекти.

След като се появи публично списъка с парите, които певиците взимат Преслава призна, че сумата от 7 000 лева, оповестена в него е истинска. За разлика от нея фолк певицата Андреа възмутена заяви, че сумата от 4 500 лева, която й приписват е твърде смешна за звезда от нейния ранг и възнаграждението й е в пъти по-голямо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.