Преслава призна: Харесвам се слаба, ограничавам се с храненето

Преслава призна: Харесвам се слаба, ограничавам се с храненето
3 (60%) 1 vote

Певицата недоволства, че я наричат анорексичка, слаба била по-красива

Преслава най-накрая проговори за болезнено слабата си фигура. Певицата заяви, че не е болна нито от анорексия, нито от каквото и да е друго заболяване, както се шушука напоследък в светското пространство, а просто се харесва по-слаба.

Преслава е станала само кожа и кокали

Преслава е станала само кожа и кокали

„Пълни глупости. Просто бях пълна и отслабнах“, категорично заяви изпълнителката в интервю за „Звездно“. Звездата на Пайнер разкри, че действително се ограничава с храненето. „Като видя, че започвам да наддавам килограми и се ограничавам. Така слаба съм по-красива“, заяви Пресито. В последствие певицата се усети, че не дава твърде добър пример на подрастващите си с това си изказване и се опита да замаже думите си, споделяйки, че всъщност яде много. Но не и вечер, тъй като от това се пълнеело, предават от hotarena.net.

Естествено, думите й бяха посрещнати на нож от феновете. Които смятат, че вместо да обяснява как се ограничава с храненето, любимката им има нужда да качи поне 5 килограма към изнемощялото си тяло. „Какво се опитва да демонстрира? Че стърчащите кокали са секси ли?“, недоумяват почитателите. И съветват певицата да се спре с диетите и да започне да се храни, тъй като е заприличала съвсем на нищо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар