Преслава пред срив от преумора, едва се държи

Гласувайте за статията

Преслава едва се крепи от умора, още е свалила

Преслава е пълен срив от преумора. Певицата в последните дни няма и един свободен ден за почивка и това си личи.

След успешното турне в Русия, покрай което пръсна доста време и нерви, певицата е затрупана с ангажименти. Освен че всяка вечер кръстосва надлъж и нашир страната, фолк дивата се топи като свещ.

На последното си участие в клуба на Коцето, дори майсторския грим на Кирил Чалъков не успя да скрие нейната умора. Преслава изглеждаше невероятно изтощена, видимо с изпито лице, и рокля, която буквално висеше по тялото й.

„Тя изглежда сякаш не е спала с години. И не спира да слабее. В Русия изглеждаше напълняла, а сега се е стопила“, коментират фенове в мрежата.

Преслава се стопи от преумора, едва се държи

Преслава се стопи от преумора, едва се държи

Колежки на Преслава от фолк гилдията пък признават, че дружката им наистина е отпуснала края и почти не се спира. „Пее в поне две-три заведения на вечер, има по няколко десетки участия на седмица и не може на никого да откаже. Почти не й остава време за сън, камо ли да се храни. Как няма да е толкова слаба, та тя е на ръба“, съчувстват те на фолк звездата.

Изпълнителката все по-слаба и по-слаба

Изпълнителката все по-слаба и по-слаба

Преслава неведнъж е била упреквана, че гладува и се подлага на мъчителни диети, заради което има проблем с теглото. Самата певица твърди, че се храни редовно и просто внимава какво яде. „От безсъние и работа не качва, а се топи“, коментират нейни верни фенове, които я следват нонстоп по участия.preslava 3

На последното участие на изпълнителката ясно личеше нейната умора. Нещо повече — Преслава бе сякаш отслабнала още повече. Певицата не само е стройна като фиданка, но и роклята, която в Москва й стоеше като излята, сега е направо като чувал върху крехкото й тяло.“Все е била слаба, ама сега изглежда сякаш ще рухне от умора“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Преслава пред срив от преумора, едва се държи”

  1. фен на попфолка

    Ное. 08. 2014

    на снимките изглежда свежа, а това че е слабичка ..да таква е но по-добре слаба отколкото дебела

    Reply to this comment
  2. По-слаба не винаги означава по-красива

    Reply to this comment

Добавете коментар