Преслава прави актьорския си дебют в “Столичани в повече”

Гласувайте за статията

Хитовият сериал успя да привлече и всеобщата любимка – Преслава, която е изключително ентусиазирана от възможността да покаже артистични заложби. Поп фолк изпълнителката ще играе себе си, което ще я улесни максимално. Тя разчита на дългия си стаж в модерния фолк и десетките заснети клипове, в които й се е налагало да показва творчество.

Преслава пристигна по-рано за снимките, горяща от нетърпение. Според продуцентите на новата българска продукция, присъствието на фолк дивата ще се отрази положително. Сериалът включва интересен актьорски състав, който ще бъде обогатен с чалга звездата. Напоследък е много актуално да се канят известни личности в различни сериали. Златка събира погледите на мъжката аудитория в “Забранена любов”, Диляна се изявява в “Love.net”, сега дойде ред и на едрогърдестата поп фолк дива.

Оказва се, че телевизията и киното са най-желани за родните ни звезди. Всички, малко или много, се стремят към тях. Изключение не направи и певицата от Добрич. Изпълнителката на “Водка с утеха” е спрягана като една от най-желаните жени в България. Вероятно и това е повлияло на решението на продуцентите на “Столичани в повече”, да поканят Преслава, която кипи от енергия и ентусиазъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Преслава пропя на английски - 26.04.2011

    […] си с решението да се включи с епизодична роля в “Столичани в повече”, а сега разгрява гласови струни с английско-български […]

Добавете коментар