Преслава отхвърли годежния пръстен на Бирмата

Преслава отхвърли годежния пръстен на Бирмата
5 (100%) 1 vote
Певицата се страхува да не стане негова наложница

Фолкфурията Преслава отказа брак на годеника си Жоро Бирмата – разтръби „България днес”. Според изданието певицата е върнала годежния пръстен на приятеля си. Блясъкът на диаманта не успял да заслепи Преслава, която попарила мераците на годеника си по Коледа и не приела ритуалното бижу.

Певицата все още не се чувствала сигурна дали трябва да обвърже живота си с по-младия от нея Георги. Макар и да изпълнява всички нейни капризи, за милионерския наследник купоните и безсънните нощи все още са на първо място сред приоритетите. Той често излиза с приятели, а в компанията му постоянно се навъртат всякакви златотърсачки.

Преслава Жоро Бирмата

Наскоро Преслава официално разкри, че е с Жоро Бирмата

Преслава се страхувала, че ако се оженят и му роди дете, бързо ще се превърне в негова наложница. Тя – до печката, а той ще продължи със запоите.

„Толкова време съм чакала подходящия мъж, трябва да съм сигурна” – споделила Преслава на близки приятелки. Певицата наскоро официално призна, че са заедно с Жоро Бирмата, макар че връзката им датира от около 2 години. Най-големият проблем в отношенията им се оказва ревността, която мъчи и двамата.

„Той трябва да заслужи напълно моето доверие, не да го мисля, с коя се задява и да се измъчвам от съмнения” – отсякла Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар