Преслава носи дрехите на Галена

Гласувайте за статията

По този начин едрогърдата певица си спестявала парите

Преслава обичала да носи дрехите на Галена

Преслава обичала да носи дрехите на Галена

Поп фолк дивата Преслава се оказа истинска спестовница. Звездата с ангелски глас призна, че мрази да си харчи парите за скъпи дрешки и тоалети и като цяло гледа да пести от този си разход. Затова звездата е намерила доста необичаен за повечето й колежки изход от ситуацията.

Оказа се, че Пресито носи дрехите на приятелката си Галена. Буквално. За жалост на зложелателите обаче спряганата за любовница на Коко Динев певица не доизносва тоалетите на колежката си. Преслава просто се изявява като лице на модната линия дрехи, която колежката й пусна наскоро. По този начин Преси се облича напълно безплатно с тоалетите на Галена, която пък нямала нищо напротив, тъй като се сдоби с модел за линията си.

В същото време Преслава има и договор с друга известна модна марка за дрехи, която дава на звездата да се възползва от тоалетите й напълно безплатно, когато се налага да се заснеме фотосесия или нов клип. Стилистите на певицата просто вземат под наем необходимата дрешка за събитието и след това я връщат.

Всичко това напълно устройвало Преслава, която, за разлика от повечето си колежки, изобщо не обичала да обикаля по магазините и да пръска луди пари за дрехи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар