Преслава неузнаваема от слабост, вече изглежда критично

Преслава неузнаваема от слабост, вече изглежда критично
5 (100%) 1 vote

Певицата се срина, вече плаши

Фолк певицата Преслава е просто неузнаваема. Изпълнителката е толкова слаба, че просто не прилича на себе си. Откакто се стопи фолк дивата направо не изглежда като човек. Чертите й са толкова изострени, че не напомня на себе си.

Преслава неузнаваема от слабост

Преслава неузнаваема от слабост

Отслабването на Преслава от месеци придобива чудовищни размери. Певицата направо не изглежда като себе си напоследък. Самата фолк звезда не признава, че положението е отчайващо. И не смята да спре с диетите.

Певицата заяви, че е станала вегетарианка и затова е толкова слаба. Феновете й обаче са на мнение, че направо плаши с външния си вид.

„Боже, колко се е стопила!“, „Изглежда като призрак“, „Това ли е Преслава?“, пишат шокирани фенове. Според тях изпълнителката изглежда направо критично, макар и да не си признава.

В желанието си да отслабне, Преслава не спира да се топи и продължава да слабее. Фолк звездата е толкова крехка, че не прилича на себе си. Певицата категорично отрича, че е болна, но от ден на ден лицето й става все по-мършаво. От пухкавите бузки помен няма, а костите на лицето й буквално прозират под кожата.

Самата певица упорито твърди, че е минала на здравословно хранене, което според нейните представи включва пропускане на няколко хранения, а през останалото време кара на салати, кафе и вода. Феновете й обаче са на мнение, че с този режим няма да изкара дълго така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава неузнаваема от слабост, вече изглежда критично”

  1. Hristina Blagoeva

    окт. 04. 2013

    drusa kato poludela

    Reply to this comment

Добавете коментар