Преслава направи кльоща Ивелина Колева (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Преслава сътвори Ивелина Колева по свой образ и подобие

Преслава отдавна е на строги диети и заприлича на скелет, което е болната й тема, но не миряса, докато не сътвори Ивелина Колева по свой образ и подобие, видя Kliuki.net.

Певицата се срамува от миналото си на пищна дама. Наскоро ви разказахме как тя се сепна в ефир, когато зърна стар клип със сестра си Ивелина. И двете там са много по-различни от днес.

Преслава

Преслава направи сестра си Ивелина същата кльоща

Първа повлече крак Преслава. Тя отслабна драстично и вече й викат кльоща. Схумнатата физиономия и тяло на Преси плашат упорито околните, но тя продължава да се кефи на настоящата си визия.

Не след дълго Ивелина Колева започна да я следва на всяка стъпка. Тя се подложи на същия режим, започна да се храни с неприлично малки количества и ето го резултатът. На Нова година двете се появиха в бТВ и едва се крепяха на сцената. Ивелина Колева показа същите крака-клечки, а Преслава беше горда, че те изглеждат така.

Ако се верни слуховете, че си пада по някои забранени вещества, това е обяснението, защо не може реално да преценява нещата. Прес няма никаква обективна оценка за фигурата си, нито за тази на близката си Ивелина Колева.

Но пък чест й прави, че винаги се опитва да я лансира, за да може тя да пробие и стигне същата слава като нея. Ивелина се изявява основно в народното творчество, но винаги е в сянката на известната си роднина.

Тя като цяло страни от светските прожектори, но Преслава се грижи да я бута напред, обсъждат в нета потребителите. Визията й обаче е идентична с тази на идолката на мнозина – станали са като близначки.

Две изпити от сили и без грам мазнини близначки.

Вижте сами Ивелина Колева и Преслава във видеото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава направи кльоща Ивелина Колева (ВИДЕО)”

  1. sisi

    ян. 02. 2015

    и двете са красавици..и двете пеят великолепно …по-добре да са слабички отколкото закръглени…преслава е най-добрата певица в българия,никой не може да се сравнява с нея

    Reply to this comment

Добавете коментар