Преслава крие новия си от страх от Бирмата

Преслава крие новия си от страх от Бирмата
5 (100%) 1 vote

Преслава се бои от гнева и ревността на бившия си

Преслава пази в дълбока тайна новото си гадже. И защо ли? Запознати говорят, че се страхува от спрягания за екс неин любим Георги Станоев – Бирмата. Често изпитвала гнева на ревнивеца върху себе си, тя много добре знае как реагира и как се отнася той към ухажорите й. А в случая иде реч за човека, заел доскорошното му място до фаталната дама.

Преслава се бои от гнева на Бирмата

Преслава се бои от гнева на Бирмата

Нищо чудно, ако Бирмата разбере кой е новият мъж до Преслава, сериозно да го понатупа. И съвсем преднамерено и нарочно, певицата не иска да се шуми около новата й връзка, научиха от Hotarena.net.

Затова за новото й гадже, освен че е богаташ (естествено), се знае твърде малко, поне засега. Говори се, че е по-голям от Преслава, за разлика от по-младия от нея Станоев, много богат, че той е финансирал почивката й в Дубай. Осигурил е и неотдавнашното й пътуване до Италия и дори я придружил. Според запознати, всичко е било толкова добре и дълбоко „законспiрирано”, че така и не се разбрало кой е тайнственият любовник, тъй като около красивата жена непрекъснато кръжали няколко мъже. Е, разбира се компания й правили и нейни приятелки, посветени в голямата тайна на влюбената певица.

Но близки до Преслава говорят, че тя все още тъгува по бившия си любим. Дали за да забрави Бирмата побърза да го замени с нов богаташ и кара на принципа клин клин избива. Слуховете говорят, че ревнивецът още не е излязъл от сърцето й, но гласовитата певица иска по-бързо да загърби и забрави неприятностите, струпали се на главата й след постоянните му изцепки. Дали, рисковано е дори да гадаем как ще се развият събитията по-нататък. Фразата „ Вземи ме, убий ме, обичам те !”, стана култова. За кого е валидна сега, завесата трябва да повдигне самата Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар