Преслава като недоразвита в нови снимки от Гърция

Гласувайте за статията

Преслава подплаши хората, изглежда като недоразвита

Преслава толкова се е схумнала, че напомня на недоразвита, видя Kliuki.net.

Преслава

Преслава, какво направи с това тяло?!

Все едно гледаме момиченце в пети клас, ахкат ужасени в мрежата. Потребителите се изредиха да й пишат, че е грозно отслабнала, но певицата се усмихва на снимките и не позволява нищо да помрачава радостта й от почивката в Гърция.

Преслава е заедно с голяма компания, тя няма мъж до себе си, както сама подчерта наскоро в тв предаване. Изглежда с Бирмата историята е окончателно приключена или тя предпочита такава да е версията за личния й живот. Стана ясно, че той не може да й предложи нищо особено – нито да я вземе за жена, нито да си имат поколение.

Явно Преслава ще си я кара сама, докато не си намери друг сериозен партньор, на който да разчита. Дано през новата година случа на такъв, защото го заслужава, надяват се искрено приятелите и близките й.

Преси обаче стресира определено!

С това тяло на малко дете ни кара да се чудим как може да се приема за нормално, когато се гледа в огледалото. Но звездата е категорична – така и само така предпочита да се подвизава, защото онези пищни форми от миналото я карат да се депресира.

Преслава не намира никакъв проблем в драстично свалените килограми.

Хората имат обективна преценка за фигурата й, но тя отказва твърдо да чуе тяхното мнение. Околните не са от значение за нея, тъй като години наред се е комплексирала от пълничката си визия. Сега е изпаднала в другата крайност.

Това е неуместно, но я вървете да го кажете на Преслава?! Ако случайно ви отрази, то ще е с леден поглед и нервност в поведението, няма да ви послуша, ако ще да сте й влезли под кожата.

 

Както вече писахме, тя дори повлия по същия начин на сестра си Ивелина Колева. Двете вече са скелетоподобни, но пък си носят гордо телата навсякъде…

Вижте сами как шокира недоразвитата Преслава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Преслава като недоразвита в нови снимки от Гърция”

 1. nako

  ян. 04. 2015

  недоразивти са мозъците на тези които са написали статията..преслава си е много добре .има фигура на манекенка и глас на ангел

  Reply to this comment
 2. Бай Хой

  ян. 04. 2015

  „схумнала“? СЕРИОЗНО?!
  От кое забравено село са ви писачите, алооо… То бива тъпанарщина,то може, ама чак пък толкова… :Х

  Reply to this comment

Добавете коментар