Преслава и Анелия стреснаха фенове на плажа! Ще се счупят от слабост!

Гласувайте за статията

Явно слабостта на Преслава е заразна и дуетът й с Анелия се е отразил и на бившата на Коко Динев

Преслава и Анелия1

Преслава и Анелия кльощави на плажа

Преслава и Анелия лъснаха по бански на плажа, но вместо да зарадват окото на феновете, те ги изплашиха, видя Kliuki.net. Буквално! Че Преслава е отслабнала до неузнаваемост, се говори цяло лято, но по всичко личи, че и дуетната й половинка Анелия също е тръгнала по анорексичните й стъпки.

„Леле, колко е кльощава Преслава. Докато приличаше на жена, повече ме кефеше. Сега прилича на… комар“, сравниха възмутени фенове в мрежата. Същите коментари четем и за адски отслабналата Анелия. Ръцете й са станали кожа и кости и не се различават по слабост от тези на Преслава.

Преслава и Анелия„Какво им става на тия певици?! Каква е тази мания по анорексията?! Как може да се харесват в този вид“, недоумяват почитатели на чалгата.

В действителност, както Преслава, така и Анелия, имаха перфектни форми. И докато в началото на кариерата си Преси бе по-закръглена, Анелия никога не е имала проблеми с килограмите. Защо е решила да се подлага на толкова драстични диети, не е ясно, но крайният резултат определено не се харесва на никого.

Сами може да видите разликата в килограмите при Анелия, като сравните сегашните снимки с тези от миналите лета. Явно слабостта на Преслава е заразна и дуетът й с Анелия се е отразил и на бившата на Коко Динев.

aneliq_

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава и Анелия стреснаха фенове на плажа! Ще се счупят от слабост!”

  1. Veronika Todorova

    авг. 14. 2013

    eeeei, I az the haresam vednuj pop-folk pesen 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар