Преслава едва върви от слабост! (Вижте я на участие – ВИДЕО)

Преслава едва върви от слабост! (Вижте я на участие – ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Драстичното отслабване на Преслава неминуемо се е отразило и на гласовите й качества, не само на тялото

преслава

Преслава вече едва стои на краката си

Преслава стигна толкова далеч с диетите и драстичното отслабване, че вече едва върви. Това коментираха фенове по време на едно от последните й участия в столичен клуб, видя Kliuki.net.

Тялото на изпълнителката е толкова изнемощяло, че бе видно как едва върви. Според някои причината за болнавата й походка са твърде високите токове, но масовото мнение е, че краката на Преслава просто вече не я държат.

Експевицата с най-голям бюст в чалгата изпълни парчето на Азис „Сен Тропе“, което предполага много танци, чупки в кръста и кючеци. Преси видимо се опитваше да постигне ефекта, но по всичко личеше, че едва танцува. Краката й се кривяха, а някои фенове дори се притесниха, че може всеки момент да се строполи на сцената.

Нещо повече. Гърло номер 1 на поп фолк май вече и тук загуби позициите си. Освен че Преслава вече не е певицата с най-голямата гръдна обиколка, дивата не е и на първо място по глас. Драстичното отслабване неминуемо се е отразило и на гласовите й качества. По думите на повечето й феновете Преслава дори си позволявала да фалшиви на места, което доскоро беше немислимо за певица от нейния ранг.

Вижте сами във видеото по-долу. Предупреждаваме: първо намалете силата на звука!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Преслава едва върви от слабост! (Вижте я на участие – ВИДЕО)”

  1. eli

    окт. 22. 2013

    глупости ..преслава си е много добре ..финна мадама и по глас е номер едно само преслава пее добре на живо ..галена не можа д а пее на живо защото няма никакви гласови данни а стана певица благодарение на порнолкипа, анелия увива като вълк, алисия иобщо ама изобщо пък няма никакъв глас ..така че само преслава има истински глас и пее добре на живо

    Reply to this comment

Добавете коментар