Преслава и Бирмата се сдобрили на романтична вечеря

Гласувайте за статията

Преслава и Бирмата са имали романтична вечеря за сдобряване, издадоха запознати, а инициаторът бил Азис

Преслава и Бирмата са отново заедно, а сдобряването станало по особено романтичен начин, научи Kliuki.net.

Явно тяхната драма няма да има край скоро, щом като певицата не издържа дори няколко месеца без любимия си. А всички знаят какво й коства да има връзка с него.

Преслава и Бирмата

Преслава и Бирмата отново са влюбени и щастливи, но докога?!

Азис обаче решил, че трябва да съдейства на двойката да оправят отношенията си, тъй като стана свидетел какви крокодилски сълзи рони в ефир Преслава за него. Когато я настъпа по болната тема, звездата не успя да сдържи вълнението си.

Тя призна, че още обича Бирмата и това я съсипва, но му желае цялото щастие на света. Самият Георги Станоев също се трогнал, докато гледал Преслава и вече се чудил как да намери контакт с нея.

Азис свършил работата.

Той им организирал среща в известен столичен ресторант, на която първо дошъл Жоро с последното си Ферари, посочва изданието HotArena.net по информация на България Днес. Папараци дори успели да хванат интимната спявка, на която Преслава и Бирмата отново си дали дума да са заедно.

Азис довел крехкаха пайнерка, но по някое време ги оставил насаме, за да могат да си кажат най-важните неща, а именно, че не могат да дишат далеч един от друг. Историята им е като от приказките, но само отстрани.

Добричлийката доста си изпати от характера на партньора си, но пак я тегли към сърцето му. Тя явно никога няма да се усети колко й вреди той, но никой от близките й засега не намира начин да я откъсне от Станоев.

Той пък няма да се промени, а тя с времето ще осъзнае, че е преглъщала излишно, пишат й загрижени в нета.

Така или иначе, Преслава и Бирмата пак въртят афера и скоро някоя дискотека ще пропищи от скандалите им…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар