Преслава и Бирмата се разделиха! Дразни го с друг (СНИМКИ)

Преслава и Бирмата се разделиха! Дразни го с друг (СНИМКИ)
4 (80%) 2 votes

Сега, когато Преслава и Бирмата са разделени, изпълнителката на „Пиши го неуспешно“ го е ударила през просото

Преслава и Бирмата

Преслава и Бирмата се разделиха, ето го новия

Преслава и Бирмата се разделиха само преди дни, а певицата вече дразни бившия си Георги Станоев с друг мъж, видя Kliuki.net. Само седмица, след като приключиха окончателно с връзката си, двамата започнаха да си правят мръсно!

Преслава дори най-безцеремонно се похвали в мрежата със снимки от морето, където позира с друг мъж в басейна. А както знаем, Бирмата е болезнено ревнив и тези фотоси със сигурност ще го подразнят, още повече че на някои от тях Преслава откровено флиртува с непознатия и го гушка.

Припомняме – източници на HotArena.net разкриха, че преди няколко дни Преслава и Бирмата са се скарали окончателно. Георги Станоев дори си е взел подареното Бентли от певицата, а тя е напуснала дома му с гръм и трясък. Причините не са известни, но по всяка вероятност става въпрос за изневяра.

Бирмата не изчака и ден, и веднага започна с морските забелжки. Той бил забелязан в заведение по морето да се сваля с разни златотърсачки пред очите на всички.

Преслава и Бирмата имаха около 3-годишна връзка, изпълнена с постоянни караници и скандали от ревност. Според запознати милионерският син бил болезнено ревнив към гаджето си, особено когато била по участия. Той й забранил да се снима с разни мъже по заведенията и да кокетничи в провокативни тоалети.

Сега, когато Преслава и Бирмата са разделени, изпълнителката го е ударила през просото. Тя се снима на морето по бански и все по-често я виждаме да позира до разни непознати мъже.

А специално с мачото от по-горе има поне няколко снимки, което навежда на мисълта, че са си по-близки от обичайното.

Дали пък този мъж не е причина за раздялата между Преслава и Бирмата?

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Преслава и Бирмата се разделиха! Дразни го с друг (СНИМКИ)”

  1. TerryPiomy

    юни 30. 2017

    Экономные цены на аренда авто в Керчи. Доступные условия прокат авто в Алуште.

    Reply to this comment

Добавете коментар