Прекалено! Виж кого окраде Мара Отварачката

Гласувайте за статията

Поп фолк певицата Мария се „вдъхнови” от световно известна изпълнителка за обложката на новия си албум

 

Мара Отварачката окраде грубо Риана и за обложката на новия си албум The Best се появи с графични елементи, досущ като световно известната си колежка, пише Sin.bg.

Мария се изложи с новия си албум

Мария се изложи с новия си албум

Не за първи път родните знаменитости взаимстват чужди идеи за визии, клипове и даже песни, но тук нещата са повече от прекалени. Това е прецедент! Продукт, който излиза на пазара за продажба да е копиран едно към едно с този на друга изпълнителка, наистина минава всякакви граници, посочва изданието.

Касае се за последния албум на фолкаджийката с огромни устни The Best – сборна компилация от хитове на звездата.

Копи-пейст - любимият метод на фолка

Копи-пейст – любимият метод на фолка

На обложката Мария е сластна, като ангел и демон едновременно – с визия с много грим и черен тоалет, и с чисто лице с малко грим и бяла дреха. Контрастът е убийствен, но де да беше нейна идея…

Музикалният продукт е обсипан с имената на песните, които включва, решени в черно и бяло, изписани със специфичен шрифт, напомнящ на четка, потопена в боя. Точно като този на Риана. Вижте сами и сравнете – има ли някаква разлика въобще, освен езикът, който са ползвали и двете?! Само няколко месеца по-рано една от най-популярните изпълнителки Риана пусна албума си Unapologetic, който обра овациите с фрапиращата й визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар