Предсрочно! Избраха чалга певицата на годината – ето я!

Гласувайте за статията

Джена се оказа фаворитът на публиката, а феновете й бяха повече от категорични

 

Вярно е, че феновете на коя да е изпълнителка, ще кажат, че тя заслужава отличието, но Джена го получи предсрочно от своите и чу такива скандирания, каквито май друга не е слушала…

Феновете избраха Джена за певица на годината

Феновете избраха Джена за певица на годината

Посетителите в пловдивска дискотека крещяха в един глас, че тя е фаворитката и няма коя да я измести от първото място, пише zvezdno.bg. Не сме сигурни, че почитателите на Анелия, Преслава или Галена ще се съгласят, но фактите са си факти – хората искат певица на годината да е Джена. Колкото повече наближава конкурса, толкова повече скандали се заформят. Задкулисни игри, борби за надмощие между претендентките, война между верните им обожатели. Всичко това традиционно съпровожда проявата, а после идва времето, избират я и започват освиркванията.

Винаги ще има недоволни, а и защо се приемат чак толкова драматично нещата, не става ясно. Така или иначе, всяка от любимките прави хитове, забавлява публиката и очарова със сценичните си изяви. Какво още е нужно, за да е пълно удовлетворението и дали с някоя награда повече, тя ще изпъкне пред друга?! Едва ли!

Докато нещата най-после се случат, вижте как премина участието на Джена – певица на годината според голяма част от аудиторията на фолка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар