Преди 8 години! Виж каква е Алисия (ВИДЕО)

Преди 8 години! Виж каква е Алисия (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Връщаме лентата назад и виждаме една дама, която въобще не напомня за тази, която излиза на сцената днес

 

Алисия определено е от певиците, които са претърпели най-сериозни и безбройни трансформации.

Алисия на сцена преди 8 години

Алисия на сцена преди 8 години

Изпълнителката напоследък впечатлява феновете си с много стил, класа и прелестна визия. Това е отлично и всички са възхитени.

Истината за нея обаче лъсва, ако върнем лентата назад. Старите изяви на сцена на Алисия определено нямат нищо общо с тези, на които сме свидетели днес. Едно, че тя отдавна не е руса, второ че винаги е много обаятелна и трето… третото е същото – песните и преди, и сега са много харесвани. Тук във видеото нещата стоят коренно различно.

Визията й е съвсем друга в сравнение с настоящата

Визията й е съвсем друга в сравнение с настоящата

Алисия щъка пред публиката в дънки и космати ботушки, върти кючеци и макар да е доста неглиже, отново успява да събере овациите. Не може да се отрече, че почитателите й само се увеличават, а Алисия се качва все по-нагоре в очите на любителите на чалгата. 8 години назад и вида й е бил съвсем друг, но поне днес има с какво да се похвали и да изпъкне.

Алисия не е от звездите, които разчитат на оскъдното облекло, за да се говори за тях, което е похвално. Явно формите й сега са запазени само за Ники Михайлов, който ревностно си ги пази и не дава никаква възможност на останалите да плакнат очи по половинката му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар