Предателство?! Звезда от „Под прикритие“ предпочете ТВ7

Гласувайте за статията

Кирил Ефремов е един от участниците в новото риалити на ТВ7 „Къртицата”

Актьорът сменя образа на Големия близнак

Актьорът сменя образа на Големия близнак

Актьорът, който доби популярност покрай ролята си на Големия близнак в култовия сериал „Под прикритие”, е новото попълнение на шоуто по ТВ7. Това обявиха самите продуценти на официалната страница на предаването във Фейсбук.

Тази новина веднага предизвика дискусии сред феновете на актьора. Както добре знаете, в момента БНТ подготвя сценария за четвъртия сезон на хитовата поредица. И фактът, че Ефремов предпочита да се изявява в друга телевизия веднага притесни почитателите му. Много от тях се боят, че няма да видят Ефремов в новите епизоди на сериала. Припомняме ви, че Големият близнак се превърна в един от най-обичаните образи в „Под прикритие”. И неговото евентуално премахване ще навреди много на сюжетната линия, убедени са феновете.

Самият Кирил отказва да коментира евентуалния нов сезон на сериала. Той обаче с охота сподели, че няма търпение да влезе в „Къртицата”. Даже издаде и в образа на чия известна личност ще се превъплъти. След като го гледахме като изпълнител на поръчкови убийства, сега ще го видим в амплоато на…. Юлий Цезар. Дали ще се справи – скоро ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Предателство?! Звезда от „Под прикритие“ предпочете ТВ7”

  1. Ще го видим ли отново в сериала?

    Reply to this comment

Добавете коментар