Пред раздяла? Иван бесен на Ирина след финала

Гласувайте за статията

Водещият едвам изтърпял поведението на половинката си пред очите на хиляди зрители

Иван бил бесен на Ирина

Иван бил бесен на Ирина

Жестока драма се задава в личния живот на Иван Христов, сценичната половинка на Андрей. След като премина през шумен развод с жена си Вихра заради колежката й Ирина Сарачинова, изглежда, че нещата между него и новата му половинка не вървят особено добре.

Новата любов на водещия беше сред гостите, които коментираха финала на „Къртицата“. На зрителите веднага им направи впечатление непрестанното парадиране на любовта между двамата от страна на Ирина. Сарачинова, която вече се представя с моминската си фамилия Танчева, не спря да повтаря колко много обича Иван, как помежду им има невероятно голяма любов и т.н.

Цялото това натрапване на великите й чувства жестоко подразни не само зрителите, но и самият Иван. Според водещия подобни излияния, още повече пред очите на хиляди свидетели, са повече от излишни и са го направили за смях. Опосумът е бесен на половинката си, че го е изложила по този начин.

Запознати твърдят, че Иван бил толкова ядосан, че сериозно обмислял дали да не се раздели окончателно с Ирина. На водещия му било писнало да му се подиграват заради приумиците и капризите й, един от които е именно непрестанното натрапване на любовта им пред хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара to “Пред раздяла? Иван бесен на Ирина след финала”

 1. Snejana Dimitrova

  юни 18. 2013

  ivan e bezglasna bukva pred irina.

  Reply to this comment
 2. Ani Nedelcheva

  юни 18. 2013

  Тази е толкова лигава и предвзета,че се чудя как изобщо можа Иван да се засили по нея!

  Reply to this comment
 3. Ева

  юни 19. 2013

  Хак да ти е! Каквото си посял, това ще жънеш.Пак ли взе да се жалваш по медиите? ЖАЛЪК си.Трябваше да осигуриш приличен живот на дъщеря си, а не да мислиш, че улесняваш живота на бившата.Ирина се погрижи да има за нея и нейните , сега ще подсмърчаш за дъщеря си.ПАДА ТИ СЕ“

  Reply to this comment
 4. Иване…..човече погледни се в огледалото и ми какво виждаш….защото ако те интересува моето мнение-аз виждам много готино и и интелигентно момче на което обаче тоя лигава жаба Ирина изобщо не му отива….и за жалост единственото нещо което умее тая смрад е да се лигави и прави на такава каквато и да си съдере задника човече няма как да стане…тя си е просто една куха селска пръчка и това приятелю и е изписано на безличната противна физиономия…..успех и дано да се осъзнаеш докато не ти е погълнанала още хилядарки тая селяндурка…

  Reply to this comment
 5. Nadia Grigorova

  юли 01. 2013

  ivane….ivane hubavo umno intelegentno mom4e si no ot tazi grehka na prirodatado tebe edva li jivota shte ti podnese njakoga dokato si jiv.

  Reply to this comment

Добавете коментар