Прецедент! Чалга певец стана жена!

Денис изпревари Азис и сбъдна неговата мечта, да бъде истинска жена

Деси (Денис) след операцията за смяна на пола.
Фолк певецът Денис вече се нарича Деси и официално е жена, съобщават от razkritia.com. Не говорим за обичайните неща, които практикува например Азис, като обличане на женски дрехи и тонове грим. Става въпрос за истинска сложна операция по смяна на пола, която те прави нов човек.

Денис изпревари Азис и сбъдна неговата мечта да бъде истинска жена. Освен подплънките в сутиена, Деси си има нови устни и нова форма на носа. Трябвало й доста време, за да се реши на тази стъпка, но сега дамата е много доволна от себе си.

Денислав е от Стара Загора и още докато е ученик му става ясно, че не иска да е мъж. Подражава на жените и се облича в женски дрехи. Упорито се стреми към превръщането във фена и ето, че мечтата му става реалност.

Докато е бил мъж, се е изявявал като фолк певец. Има записани няколко песни, но публиката не го харесва, а и той не е доволен от способностите си. В момента Деси е много известна в южната ни съседка. Има фирма за обувки, които изнася за Гърция, появява се в реклами, събира мъжките погледи и е доволна от живота си. Мъчно й е само, че там я оценяват, а в България не.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.