Пребита ли е Джорджиа? Вижте лицето й отблизо (ФОТО)

Слуховете, че Джорджиа е пребита, я докараха до… участие в „Поверително от NL”

 

Джорджиа е пребита, гръмнаха тези дни медиите. Самата тя така и не успя да обясни защо е пропуснала телевизионно участие, а от ефира стана ясно, че причина за това е лек инцидент на пътя.

Джорджиа отблизо - вижте лицето й, не е бита
Джорджиа отблизо – вижте лицето й, не е бита

Слуховете за това, че Джорджиа е бита стигнаха и до ушите на Николета Лозанова, която твърди, че създава новините, а не ги чете. Все пак темата е актуална и затова тя явно е решила да покани фолк певицата като гост в предаването си, забеляза Kliuki.net.

Вгледайте се добре в лицето на Джорджиа и сами преценете удряна ли е, сцепена ли й е главата… Тепърва ще узнаем цялата истина около вълнуващия личен живот на Джорджиа, която е разделена с мъжа си заради колежката си Емануела.

Дали са в добри отношения или ли си вдигат скандали, Джорджиа ще осведоми подробно в „Поверително от NL” , където ще се излъчи интервюто с нея. През годините Джорджиа се забърква в какви ли не каши и някои я заподозряха в черен пиар. Като се замислиш, изпълнителката почти не е известна с друго, освен с драмите си, но явно нейното е съдба, коментират я в нета.

Вижте сами Джорджиа отблизо и дали е пребита!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.