Позор! Лияна се гаври с малките хора в новото си видео „Кой е той“

Лияна задмина колежките си по простотия и от липса на идеи взе, че унижи малките хора, беснеят потребители в мрежата

 

Лияна изуми цяла България със своята гавра с малките хора в новото си видео „Кой е той”!

Малкият човек е повален от вратата на колата на Лияна
Малкият човек е повален от вратата на колата на Лияна

Надменното отношение на певицата в продукта й стигна до там, че да унижава личности, които така или иначе са ограбени от съдбата, беснеят във форумите потребители. Клипът започва особено жестоко.

Малкият човек хуква към нейния лъскав автомобил, но е повален с огромна сила от вратата на високомерната Лияна. Той пада на земята в прахта, а тя вместо да му окаже помощ, го подминава с вирнат нос. „Дори ръка не му подава, взима си касетофона, що за наглост е това, грозно е, нищо че е сценарий?!”, реагираха втрещени даже феновете на фолкаджийката Лияна.

В клипа "Кой е той" човекът пада на земята, но Лияна го подминава с вирнат нос
В клипа „Кой е той“ човекът пада на земята, но Лияна го подминава с вирнат нос

Наистина, трябва да се съгласим, че макар всичко да се случва просто на кино, е доста неприятно и разтърсващо за окото, а мнозина не могат да простят това позорно отношение на Лияна. „Какво иска да докаже по този начин?! Че е голямата звезда, при това на фона на малките хора, не, това е прекалено!!!”, категорични са всички, които вече се сблъскаха със сцените в „Кой е той” на Лияна.

Изпълнителката тук е изключително красива и за пореден път показва съвършеното си тяло, но безумната й идея ще й навлече само негативи… Никой не посрещна с радост парчето й, а ако Лияна не размисли и не го редактира, може и никога да не стане хит, клатят глава в мрежата.

Вижте и вие за какъв удар по малките хора става дума в новото видео на Лияна „Кой е той”!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.