Познахте ли я? Вижте Николета без грим (Видео)

Гласувайте за статията

Плеймейтката неузнаваема без грим

Рядко можем да видим Николета Лозанова напълно естествена . Плеймейтката почти не се появява без грим. А снимките й в социалната мрежа или са неясни, или предварително обработени с фотошоп.

Николета е неузнаваема без грим

Николета е неузнаваема без грим

Ретро снимки на футболната съпруга без макиаж обаче от доста време обикалят из мрежата. На тях се вижда, че самообявилата се за най-красива българка хубавица, изглежда доста обикновено.

Моделката е доста обикновена без макиаж

Моделката е доста обикновена без макиаж

На ретро фотосите ясно се вижда, че моделката без спирала и грим, няма онзи омагьосващ поглед, който феновете й приписват. Да не говорим за чертите на лицето й, които не са по-различни от тези на всяка средно статическа жена на нейната възраст.

Дори след сватбата с Валери Николета не се промени особено. Футболната съпруга бе засечена преди време в Португалия във видимо неугледен вид. Без капка грим, рошава и недоспала Николета неприятно изненада тогава фотографите. И колкото й да се криеше от тях не успя да избяга от обективите.

„И това ми била най-красивата?!! Трагедияя!“, пишат интернет потребители. Други доста злобно отбелязват, че й и с грим понякога футболната половинка не изглежда никак добре. „Че тя и с грим не е особено хубава, а така е направо страшна“, пишат още те.

Феновете на плеймейтката обаче смятат, че футболната съпруга всякак изглежда добре. А вие как мислите? Хубава ли е без грим Николета?

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Познахте ли я? Вижте Николета без грим (Видео)”

 1. Направо е неузнаваема!

  Reply to this comment
 2. Tsvety Vulcheva

  мар. 04. 2013

  I the e bez kosa pak e gotina.

  Reply to this comment
 3. Ани

  мар. 04. 2013

  и THE ?! e без коса! Какво е това нещо THE? Кажете си направо ДА малоумници такива. Не учат ли ви на български поне в училище, ясно че сте пълни неграмотници. И съвсем не е трудна фонетичната кирилица на тастатурата, генийчета такива! Отивам да повърна, честно!

  А изненадани от вида на г-жа Божинова има ли? Естествена хубост без пластичната хирургия и макияжа на Диор за тази жена няма, ако не сте разбрали фенчетата ѝ.

  Reply to this comment
 4. ода за Лозанова

  мар. 25. 2013

  „Роди ме, мамо, тъпа!“ Да, такава се родих. Но вместо акъл да си налея, косата си изрусих. Закръглена, малка, сладка – в дискотеките се чекнах, на чичковците, че слава искам, им намеквах. На конкурсче се явих, взех че го спечелих. Ще стана известна, цаката му аз намерих! Започнах гръд да голя, и баджак да показвам в списание, неусетно това се превърна в най-любимото ми занимание. Целувки със жени, с футболисти и бизнесмени леглото си деля, още по-голяма слава взе, че ме връхлетя. Поотслабнах, потъмних косата, Валери вкарах в кревата, семейството му аз разбих, кариерата му разгромих! Взех му доста парички – хватката е, че го мога без ръчички! Айде родих му и детенце та да сме му две любимки, признавам ползвам дъщеря си само за да си правя още снимки. Състарих се аз набързо, но нали си имам татус, и в момента съм скандална и известна заради фейсбучния ми статус. Със скъпите си дрешки и обувки не спирам да парадирам, ама какво да сторя – от друго нищо не разбирам! Но замислих се един ден, ей така, за рекламата, която си правя, на Фейсбук основно трябва да платя. Да забърквам по един скандал с Алисия и мен, нямам кой знае какви други занимания, умувам статии по цял ден. После в жълтите сайтове сама ги пускам, в центъра на сензацията да съм – не пропускам. Ако не си кача поне една снимка или статус през деня ще забравят за мен и ще умра! Правя се на стилна дама, не мога душата си да кривя, но за съжаление така миналото си не мога да променя! Мъжлето си изкомандвах италиански отбори да подбира, не че от футбол той въобще разбира. Но за мен е много важно да съм класна италианка, за да се отърва от едновремешната ми проститутска сянка! Нося тесни рокли, за да ми изпъква ц*цата, за това ме взеха и в „Къртицата“. Неусетно Никол Станкулова взе, че ме измести по красота, но с нея не си приличаме – тя е умна, показва го с лекота! Disquared и Dolce & Gabbana са марките, които аз обличам, и набързо аз забравих, как едно време обичах по джапанки на село да тичам! Вижте ме, с пари каква хубава станах мома, Та какво значение вече има от каква миша дупка съм дошла! Акъл ми не дойде, и дъщеря ми ще бере със мен голям срам, като порасне – какво ще каже – направо аз не знам!

  Reply to this comment

Добавете коментар