Повярва си! Коцето: Райна и Надя са приятелки!

Гласувайте за статията

Коцето наивно вярва, че двете жени на живота му са си джужки, а съпругата му дори куфеела на участия на Райна

Коцето, Райна и Надя

Коцето, Райна и Надя – неочаквано добра комбинация!

„Не е вярно, че Надя ще бие Райна! Те са приятелки.“ С тази изцепка Константин се опита да убеди фенове и медии, че конфликтът между бившата му приятелка и съпругата му е изкуствен. Нещо повече – според запознати, Коцето наистина си вярва, че двете са приятелки и много се харесват. Но май само той си вярва, защото на всички останали изцепката му звучи като вица на сезона!

Припомняме, че скандалът между Райна и Надя гръмна малко след като певицата заяви в ефир, че Коцето е алкохолик, наркоман и женкар. Чашата на търпението на Надя преля, когато стана ясно, че Константин и Райна ще ходят в Лондон за съвместно участие. В пристъп на паника и ревност, Надето заплашила Пилето с бой. „Това са пълни глупости“, категорично отрече Коцето пред „България Днес“, цитиран от HotArena.net.

Изпълнителят на „Едвам ме нави“ наивно вярва, че двете жени на живота му са си джужки, а съпругата му дори куфеела на участия на Райна.

Според него конфликтът е създаден изкуствено, защото българите обичат скандалите. Неслучайно когато Райна и Коцето са на концерт, феновете му постоянно следели реакциите на жена му.

Константин обаче твърди, че Надя не е ревнива, за разлика от Пилето, която пък изпитвала болезнена ревност, докато били заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Повярва си! Коцето: Райна и Надя са приятелки!”

  1. Biserka Cvetkova

    авг. 03. 2013

    жена на живота му е Надя, било каквото било с Райна!

    Reply to this comment

Добавете коментар